tiistai 17. syyskuuta 2013

koulun alku

Anteeeeks tämä aivaaan kamala postaustauko!! :D Oon keskittyny uuteen kouluun nii paljo ettei oo tännekkää ehtiny kirjottelee. No ei ny sentäs:D. Niin tosiaan koulut alko 13 päivä viime kuuta, jännitti ihan sikana uusi koulu ja uudet kaverit, vaikka tokikin siellä oli vanhoja kavereita samassa koulussa mutta ei samalla alalla. Noh, ensimmäinen koulupäivä meni ihan hyvin, sain 3 uutta kaveria, ja sitte myöhemmin lisää :) Nyt oon ollu enimmikseen koulus Emman ja Karoliinan kans, ihania ihmisiä :). Ne on tosiaan mun kans samalla luokalla. Ollaan jo aletttu harjoittelemaan harjoituspäällä miesten ja naisten leikkauksia, kampauksia, rullien tekoja hiuksiin, föönäusta ja teoriaakin ollaan käyty. Tässä jaksossa on kemiaa, matikkaa, äikkää, liikuntaa ja ammattioppia. Ens jaksos eli ens viikolla alkaa jo sitte enkku ja jtn muuta kai? Ja sitten tilattiin työpaidat, + saatiin pakit ekoina päivinä missä on kaikkea tarpeellista sisällä! Mutta ei nyt enempää koulusta, nyt muihin asioihin :p








Karoliina










 
Emma

Enään ei ole vaaleeta raitaa etuhiuksis, koska meillä oli koulussa omien hiusten laitto-päivä, ja kolmoset värjäs meidä hiukset ym ,nii halusin raidan pois :).
Viiime kuun puoles välis, yks lauantai oli Scandinavian hunksit täälä kristiinas, ja käytii sussun kans kattomas niitä uudella kuntosalilla :p yhteiskuvat ja oikeen nimmaritkin saatiin! Oli oikein hupaisaa ;D. 





Daniela sai myös uutta väriä hiuksiin, kun kävin värjääs sen hiukset yks päivä niillä!:p onnistu hyvin mielestäni ekaksi kerraksi, nii siis kun en oo ikinä värjänny tolleen niinku kampaamoissa värjätään:D..




Eipä täs sitten muuta ku että kuullaaan taas ! :-)



1 kommentti:

  1. äähää daniela kaapupäällikkö
    ja minä niin hot noitte hunksien kaa
    oli maailman awkwardein tilanne XD

    VastaaPoista